PARTNEREK

Magabiztosság

Fogyás, életmódváltás

Magabiztosság

Régóta az az álmom, hogy találjak olyan szegről-végről társszakmában dolgozókat, akik szakértelmükkel, személyiségükkel és elhivatottságukkal még hozzá tudnak tenni az álmukért eltökélten haladó egyének fejlődéséhez. Akár megjelenés, magabiztosabb fellépés, akár életmódváltás és annak eredményeként fogyás tekintetében. a formÁlom magam koncepciót még jobban meg tudják támogatni.

Ahhoz, hogy magabiztosságunk, önmagunkba vetett hitünk egyre erősebb talajon állhasson, egy-egy külsődleges  változás, visszacsatolás is segíthet.
Az itt található szakembereket jó szívvel ajánlom.
Közülük a *-gal jelöltek “Pszichológia érted” jeligével 10 % kedvezményt nyújtanak az első alkalommal.

Szitás Judit, stílustanácsadó *
https://www.styleit.hu/

Judittal Rönkös Kitti masszázsterapeután keresztül ismerkedtem meg. Az első pillanattól megfogott közvetlensége, lelkessége. Rengeteget beszélgettünk, cseréltünk tapasztalatot a hozzánk fordulók elakadásaival és az azokra történő megoldási lehetőségekkel kapcsolatban. Rögtön számos ötlete támadt és támad a mai napig :-), mely engem is tovább és tovább inspirál.
Így született meg az őszi workshop koncepciója, melyet, magunkat ismerve addig még biztosan gazdagítunk, hogy minél több tapasztalással, tudással felvértezve zárhassuk majd a közösen töltött nap végét.

Bánhalmi Norbert, profi fotós
https://www.norbertbanhalmi.com/

Norbival az intuíció hozott össze. A számtalan fotós közül valamiért mindenáron vele szerettem volna megismerkedni, mikor elindult a fejemben a partner ajánlás ötlete. Nagyon megtetszett a maximálisan egyén fókuszú hozzáállása, ami soraiból és képeiből is egyértelműen érezhető volt. Személyes találkozónk mégis leírhatatlanul sok újat hozott. Az a fajta nyugalom, alázat. magabiztosság, ami áradt belőle, még engem is meglepett. Az elkészült kép, és történetei, megéléseinek megosztása csak megerősítettek abban, hogy a hozzám fordulókat, önismereti útjukon, önbizalom megtámogatás téren egy újszerű nézőpont megtapasztalása által mindenképp hozzá szeretném jó szívvel küldeni.

Antal Niki, kozmetikus mester
https://nikiko.webnode.hu/

Mikor Salinger Ricsivel a Gyógyító meséket megírtuk, a közvetlenebb forma érdekében abban állapodtunk meg, hogy bizonyos részeit videofelvétellel egészítjük ki.
Én leginkább a személyes és célzott helyzeteket kedvelem, de végül is beadtam a derekam.
Nem vagyok nagy sminkes, a kézügyességem hiányosságait úgy érzem humor oldalon kaptam kompenzációban és ez így van jól. A kamerához szükséges intenzív megvilágítás miatt mégis felhasználóbarátabbnak gondoltam, ha természetes és nem kirívó, de kisebb besegítéssel élek. Niki munkáit látva nem volt kérdés, hogy őt kérem meg. Figyelmes, nyitott volt, jót beszélgettünk, és a végeredmény láttán ezek még inkább megerősítettek abban, hogy ha elindulok az álmom megvalósításán, megkérem, hogy csatlakozzon. Szerencsére így is tett.

Csíkné Szepesi Katalin, pedikűrös, gyógypedikűrös
http://gyogyitvaszepites.hu/

Kati kedvességét csak alapossága múlja felül. Rég óta hozzá járok, és a vidám beszélgetések mellett mindig töltődve is távozom, mivel a masszőr kezek egy pedikűr során is megteszik jótékony hatásukat. Kittihez hasonlóan, ő is folyamatosan képzi magát. Legutóbbi képzésén tanultak megosztása közben, épp egy betegség pszichoszomatikus hátterével kapcsolatban olyan információt mondott, ami számomra is új ismeretet hozott, és amit be tudok forgatni munkámba.
Kati kellőképpen ironikus és humoros, amit ügyesen megérezve annál hoz csak elő, aki szintén vevő erre. Ellenben szakmai gondosságát sosem rejti véka alá. 🙂

Pantocsik Kriszti, manikűr, körömápolás
https://www.facebook.com/karmincabypantocsikkriszti/

Krisztinél igazi felüdülés lenni, nagyon közvetlen és humorban sem szűkölködik.
Precizitással, hozzáértéssel varázsolja a megfáradt körmöket a szemnek tetszetőssé, emellett az az alázattal teli magabiztosság, amit sugall, irígylésre méltó.
Mindemellett a köröm egészségével kapcsolatos otthon is kivitelezhető praktikáival, tippjeivel is önzetlenül segíti a hozzá fordulókat.

Végh Tímea, Wave Hair Fodrászat

http://wavehair.hu

Sokáig ódzkodtam a “bemegyek és valakihez kerülök” típusú fodrászat lehetőségétől, mert lutrinak éreztem, de egyszer szükség törvényt bont alapon, mégiscsak élnem kellett vele. Ezt azóta sem bánom. Szerencsémre az a “valaki” Timi volt, aki meghallgatva, mit szeretnék kevesebb, mint egy órán belül prezentálta is, rajtam. Pont annyit és onnan, vágott, ahogy kértem. Így onnantól nem volt kérdés, hogy Hozzá fogok járni.
Ennek bő 4 éve, így ez alatt az idő alatt, kollégái munkáit is megfigyelhettem. A fodrászatba érkezők mindig elégedetten távoztak, ezért bátran merem ajánlani nem csak Timit, hanem az egész Wave Hair társulatot a magabiztos megjelenés egyik meghatározó szeletének biztosításához.

Fogyás, életmódváltás

Gyakran ahhoz, hogy elérhessük az álmunk, a lelki munka mellett fizikai síkon is szükséges elmozdulnunk.
Az itt található szakembereket jó szívvel ajánlom.
Közülük a *-gal jelöltek “Pszichológia érted” jeligével 10 % kedvezményt nyújtanak az első alkalommal.

Réger Zsófia dietetikus
https://formami.hu/

Zsófival remekül kiegészítjük egymást. A fogyni vágyó, életmódváltásra elszánt egyéneket közösen tudjuk kísérni az új, egészségesebb külsejük felé vezető úton.
Fogyni bárki tud. Egy szintig. Azonban, hogy idővel a valódi, kitűzött súlyt mutathassa a mérleg, és, hogy mindez biutonságos és egészséges keretek között történhessen, már alapos ismereteket és szakértelmet igényel.
Ebben nyújt segítséget Zsófi, részletes és gondos felmérését követő étrend összeállításával és utánkövetéses konzultációival.
A motiváció fenntartás, az esetleges mélypontokon átlendítés, az eddigi félresiklott diéták, próbálkozások mögötti lelki tartalmak feltárása és feloldása pedig a velem folytatott munka során tudja egyre közelebb hozni a kívánt forma tükörben is láthatóvá váló megjelenítődését.
Sokaknak a csoport megtámogató és megtartó ereje még egy többlet segítséget nyújt ezen az úton, így szeptember 2.felétől, kiscsoportos Életmódváltó csoportot indítunk. Részletek: pszichologia-erted.hu/fam oldalon.

Rönkös Kitti Gyógy-, és sportmasszőr *
06-70-458-7148
Email cím: kitti.ronkos@gmail.com

Kittivel a közös terembérlés kapcsán ismerkedtem meg. Szünetekben többször beszélgettünk. Ami nagyon tetszett benne, az a folyamatos fejlődés iránti igénye. Bármikor futottunk össze egy-egy kliens közben, szinte kivétel nélkül az újabb tanfolyamon tanultakról mesélt. Fiatal kora ellenére egyértelműen érződik, hogy megtalálta az utat, amiben ki tud teljesíteni, és fáradhatatlanul tesz is, hogy egyre széleskörűbben és technikáinak bővülésével még hatékonyabban tudja segíteni a hozzá fordulókat.

Murányi Péter NLP tréner, Ericksoni hipnózis oktató
Online tréningek Ericksoni hipnózissal
http://mindennapinlp.hu/ericksoni-hipnozis-tanfolyamcsomagok/

Péterrel az Ericksoni hipnózis tanfolyamon találkoztam. Már akkor, évekkel ezelőtt elvarázsolt és lebilincselt az a kommunikációs stílus, divergens gondolkodás, amivel tartotta a tanfolyamot. Nagyon megfogott, hogy szünetekben, mikor egy-egy konkrét kliens problémája kapcsán tettem fel kérdést, olyan, számomra elrugaszkodott és nem hétköznapi, mégis belegondolva nagyon is helytálló és logikus kérdést, metaforát, mondatot adott megoldásként, amivel valóban az adott megakadáson túl lehetett juttatni a klienst.
Online tréningjei csakúgy, mint élő tanfolyamai, elképesztő módon végiggondolt, strukturált, részletes és jól felépítettek.

Salinger Richárd író, terapeuta, nemzetközileg regisztrált hipnózisinstruktor
Online vezetett meditációk ill. hipnózis képzés
http://omynoakademia.hu/

Ricsi…rengeteget köszönhetek neki, és néhány sorban összefoglalni, miért is érdemes hozzá fordulni vagy élni a szakmailag maximálisan hiteles és hatékony hipnotikus anyagaival, kellő nehézséget jelent, de kivitelezem. :-). Miután elveszítettem a volt Párom, Varga Margit szupervizorom mellett Ricsi adta a legtöbb segítséget, ami megtartott, rajta tartott az úton, mind szakmailag, mind szellemileg. Az egyéni ülései, képzései, és hanganyagai mélyreható felismeréseket, változásokat hoztak életembe, és ezt többekkel kapcsolatban maradva, mások szempontjából is megerősíthetem, így teljes mértékig jó szívvel ajánlom az általa kínált lehetőségeket is.

Minimaltraining, személyi edzés
http://www.minimaltraining.hu/

Ádám és Peti sokkal többek számomra, mint egy humorban, figyelemben, erőfeszítés igényben és verejtékben gazdag órákat nyújtó edzők. 2013 óta járok Hozzájuk, láttak jó passzban és a padlón is. A gyászom és a talpraállásom kezdeti időszakában az egyedüli igazi és erőteljes kikapcsolódási és feltöltődési élményt a Náluk töltött idő adta. Tudták min megyek keresztül, amiben tudtak támogattak. Emellett egy pillanatra sem kegyelmeztek a súlyok, gyakorlatok kapcsán, ami ezáltal maximálisan előrelendítő és motiváló is volt, így rengeteget segített. Csak ajánlani tudom Őket. Emberségük mellett szakértelem, alaposság a további védjegyük.

Dávid Petra személyi edző, fitness modell
http://www.davidpetrafitness.hu/

Petrát a formÁlom magam Partner ajánló keretében kerestem meg. Két dolog kapcsán szerettem volna bővíteni a palettát.
Egyrészt sok hölgy véli azt, hogy zavarban lenne egy férfi edzőtől. Emellett sokan időhiány, anyagi megfontoltság vagy szégyenlősség miatt nem szeretnének teremben edzeni, még akkor sem, ha az családias, saját edzőteremben, személyi edzés keretében folyik, mint Ádáméknál. Az online edzésekkel el lehet hárítani ezeket az indokokat is.
Petra mindkét tervem ötvözte, és ami külön megnyerő volt Benne, hogy túlsúllyal, egészségtelen életmódot folytatott sokáig. Innen indulva formálta át magát és így az egész életét is egy könnyebb, formásabb és ezáltal  testileg-lelkileg szabadabb életvitelbe.

Menü