PARTNEREK

Magabiztosság

Fogyás, életmódváltás

Fejlesztő, stresszoldó, gyógyító mesélés gyermekeknek

indulás: 2019. október

Magabiztosság

Régóta az az álmom, hogy találjak olyan szegről-végről társszakmában dolgozókat, akik szakértelmükkel, személyiségükkel és elhivatottságukkal még hozzá tudnak tenni az álmukért eltökélten haladó egyének fejlődéséhez.
Ahhoz, hogy magabiztosságunk, önmagunkba vetett hitünk egyre erősebb talajon állhasson, egy-egy külsődleges  változás, visszacsatolás is segíthet.
Az itt található szakembereket jó szívvel ajánlom.
Közülük a *-gal jelöltek “Pszichológia érted” jeligével 10 % kedvezményt nyújtanak az első alkalommal.

Szitás Judit, stílustanácsadó *
https://www.styleit.hu/

Judittal Rönkös Kitti masszázsterapeután keresztül ismerkedtem meg. Az első pillanattól megfogott közvetlensége, lelkessége. Rengeteget beszélgettünk, cseréltünk tapasztalatot a hozzánk fordulók elakadásaival és az azokra történő megoldási lehetőségekkel kapcsolatban. Rögtön számos ötlete támadt és támad a mai napig :-), mely engem is tovább és tovább inspirál.
Így született meg az őszi workshop koncepciója, melyet, magunkat ismerve addig még biztosan gazdagítunk, hogy minél több tapasztalással, tudással felvértezve zárhassuk majd a közösen töltött nap végét.

Bánhalmi Norbert, profi fotós
https://www.norbertbanhalmi.com/

Norbival az intuíció hozott össze. A számtalan fotós közül valamiért mindenáron vele szerettem volna megismerkedni, mikor elindult a fejemben a partner ajánlás ötlete. Nagyon megtetszett a maximálisan egyén fókuszú hozzáállása, ami soraiból és képeiből is egyértelműen érezhető volt. Személyes találkozónk mégis leírhatatlanul sok újat hozott. Az a fajta nyugalom, alázat. magabiztosság, ami áradt belőle, még engem is meglepett. Az elkészült kép, és történetei, megéléseinek megosztása csak megerősítettek abban, hogy a hozzám fordulókat, önismereti útjukon, önbizalom megtámogatás téren egy újszerű nézőpont megtapasztalása által mindenképp hozzá szeretném jó szívvel küldeni.

Antal Niki, kozmetikus mester
https://nikiko.webnode.hu/

Mikor Salinger Ricsivel a Gyógyító meséket megírtuk, a közvetlenebb forma érdekében abban állapodtunk meg, hogy bizonyos részeit videofelvétellel egészítjük ki.
Én leginkább a személyes és célzott helyzeteket kedvelem, de végül is beadtam a derekam.
Nem vagyok nagy sminkes, a kézügyességem hiányosságait úgy érzem humor oldalon kaptam kompenzációban és ez így van jól. A kamerához szükséges intenzív megvilágítás miatt mégis felhasználóbarátabbnak gondoltam, ha természetes és nem kirívó, de kisebb besegítéssel élek. Niki munkáit látva nem volt kérdés, hogy őt kérem meg. Figyelmes, nyitott volt, jót beszélgettünk, és a végeredmény láttán ezek még inkább megerősítettek abban, hogy ha elindulok az álmom megvalósításán, megkérem, hogy csatlakozzon. Szerencsére így is tett.

Csíkné Szepesi Katalin, pedikűrös, gyógypedikűrös
http://gyogyitvaszepites.hu/

Kati kedvességét csak alapossága múlja felül. Rég óta hozzá járok, és a vidám beszélgetések mellett mindig töltődve is távozom, mivel a masszőr kezek egy pedikűr során is megteszik jótékony hatásukat. Kittihez hasonlóan, ő is folyamatosan képzi magát. Legutóbbi képzésén tanultak megosztása közben, épp egy betegség pszichoszomatikus hátterével kapcsolatban olyan információt mondott, ami számomra is új ismeretet hozott, és amit be tudok forgatni munkámba.
Kati kellőképpen ironikus és humoros, amit ügyesen megérezve annál hoz csak elő, aki szintén vevő erre. Ellenben szakmai gondosságát sosem rejti véka alá. 🙂

Fogyás, életmódváltás

Gyakran ahhoz, hogy elérhessük az álmunk, a lelki munka mellett fizikai síkon is szükséges elmozdulnunk.
Az itt található szakembereket jó szívvel ajánlom.
Közülük a *-gal jelöltek “Pszichológia érted” jeligével 10 % kedvezményt nyújtanak az első alkalommal.

Rönkös Kitti Gyógy-, és sportmasszőr *
06-70-458-7148
Email cím: kitti.ronkos@gmail.com

Kittivel a közös terembérlés kapcsán ismerkedtem meg. Szünetekben többször beszélgettünk. Ami nagyon tetszett benne, az a folyamatos fejlődés iránti igénye. Bármikor futottunk össze egy-egy kliens közben, szinte kivétel nélkül az újabb tanfolyamon tanultakról mesélt. Fiatal kora ellenére egyértelműen érződik, hogy megtalálta az utat, amiben ki tud teljesíteni, és fáradhatatlanul tesz is, hogy egyre széleskörűbben és technikáinak bővülésével még hatékonyabban tudja segíteni a hozzá fordulókat.

Murányi Péter NLP tréner, Ericksoni hipnózis oktató
Online tréningek Ericksoni hipnózissal
http://mindennapinlp.hu/ericksoni-hipnozis-tanfolyamcsomagok/

Péterrel az Ericksoni hipnózis tanfolyamon találkoztam. Már akkor, évekkel ezelőtt elvarázsolt és lebilincselt az a kommunikációs stílus, divergens gondolkodás, amivel tartotta a tanfolyamot. Nagyon megfogott, hogy szünetekben, mikor egy-egy konkrét kliens problémája kapcsán tettem fel kérdést, olyan, számomra elrugaszkodott és nem hétköznapi, mégis belegondolva nagyon is helytálló és logikus kérdést, metaforát, mondatot adott megoldásként, amivel valóban az adott megakadáson túl lehetett juttatni a klienst.
Online tréningjei csakúgy, mint élő tanfolyamai, elképesztő módon végiggondolt, strukturált, részletes és jól felépítettek.

Salinger Richárd író, terapeuta, nemzetközileg regisztrált hipnózisinstruktor
Online vezetett meditációk ill. hipnózis képzés
http://omynoakademia.hu/

Ricsi…rengeteget köszönhetek neki, és néhány sorban összefoglalni, miért is érdemes hozzá fordulni vagy élni a szakmailag maximálisan hiteles és hatékony hipnotikus anyagaival, kellő nehézséget jelent, de kivitelezem. :-). Miután elveszítettem a volt Párom, Varga Margit szupervizorom mellett Ricsi adta a legtöbb segítséget, ami megtartott, rajta tartott az úton, mind szakmailag, mind szellemileg. Az egyéni ülései, képzései, és hanganyagai mélyreható felismeréseket, változásokat hoztak életembe, és ezt többekkel kapcsolatban maradva, mások szempontjából is megerősíthetem, így teljes mértékig jó szívvel ajánlom az általa kínált lehetőségeket is.

Minimaltraining, személyi edzés
http://www.minimaltraining.hu/

Fejlesztő, stresszoldó, gyógyító mesélés

E programot Salinger Richárd író, terapeuta, nemzetközileg regisztrált hipnózisinstruktorral együtt készítettük.

A célunk az volt, hogy egy gyakorlati programot alkossunk meg, melynek

Első részében:

  • kis időráfordítással
  • játékos formában
  • hasznos információkkal
  • könnyedén alkalmazható ötletekkel
  • segíti a szülőket óvodásuk, kisiskolásuk érzelmi világának, elakadásának könnyedebb kezelésében.
  • érthetővé teszi, hogyan érdemes kommunikálnunk a gyerekeinkkel

Második részében:

  • bemutatja a mesélés jótékony hatásait
  • megtanítja a szülőket a mesélés helyes technikájára

Harmadik részében:

  • konkrét tippeket és trükköket ad kellemetlen helyzetek és elakadások megoldására
  • meseötleteket ad, hogy gyors változásokat tudjunk elérni gyermekeink lelki problémáinak megoldásához

e-book formában történő megjelenés: 2019. október

Menü